Ring FleXtents® -Xpertene i dag på 231 00 690

FleXtents® quick-up telt i mer enn 1600 forskjellige kombinasjoner – det største utvalget på markedet – med god margin!

FleXtents® - det beste merket i Europa

FleXtents® quick-up telt er det innovative og elegante resultatet av mange års dedikert produktutvikling. Vi har jobber utrettelig for å forbedre de lette og bærbare teltløsningene, for å kunne tilby kundene en profesjonell, holdbar og fleksibel løsning i høy kvalitet.

Quick-up telt med en personlig vri

FleXtents® quick-up telt har blitt mer og mer populære de siste 10 årene, og du kan se FleXtents® på både private og profesjonelle arrangementer som messer, markeder og idrettsarrangementer. I tillegg til den profesjonelle funksjonaliteten og materialene i høy kvalitet, er suksessen uten tvil på grunn av tilgjengeligheten på personlige og profesjonelle råd, både under kjøpsprosessen og etter salg. Når du ønsker å kjøpe et FleXtents® quick-up telt – og når du er eieren av et eller flere telt – så kan du alltid stole på ekspertisen til FleXtents® -Xpertene hos Dancover.

FleXtents® er lik fleksibilitet, innovasjon og funksjonalitet

FleXtents® quick-up telt har høy kvalitet, veier lite og er bærbare teltløsninger. FleXtents® har i årevis vært det profesjonelle referansepunktet for perfekte og letthåndterlige telt til alle slags arrangementer der du trenger et elegant telt. Her på FleXtents.com tilbyr vi ekstremt konkurransedyktige priser, det største utvalget på markedet, rask levering, reservedeler samt personlig og profesjonell rådgivning.