Ring til vores FleXtents® Xperter i dag på tlf. 70 26 76 20

FleXtents® foldetelte findes i over 1.600 forskellige kombinationer – langt det største udvalg på markedet!

FleXtents® - det førende brand i Europa

FleXtents® foldetelte er det innovative og elegante resultat af mange års engageret og målrettet produktudvikling. Vi har arbejdet utrætteligt på at forfine vores transportable foldeteltsløsning i letvægtsmaterialer for hele tiden at kunne tilbyde vores kunder en professionel, holdbar og fleksibel løsning i højeste kvalitet.

Foldetelte med et personligt touch

FleXtents® foldetelte har oplevet en stadigt stigende popularitet gennem de sidste 10 år, og du kan opleve FleXtents® til private fester og til professionelle events som messer, markeder og sportsarrangementer. Ud over den innovative funktionalitet og materialerne i højeste kvalitet, så skyldes den store succes uden tvivl muligheden for at få personlig og professionel vejledning både under købsprocessen og efter køb. Når du gerne vil købe et FleXtents® foldetelt – eller hvis du allerede har et eller flere foldetelte – så kan du altid regne med gode råd fra Dancovers FleXtents® Xperter.

FleXtents® betyder fleksibilitet, innovation og funktionalitet

FleXtents® foldetelte tilbyder transportable teltløsninger i letvægtsmaterialer i højeste kvalitet. FleXtents® har gennem en årrække stået som den højeste standard for professionelle foldetelte, der både er praktiske, elegante og nemme at håndtere. Foldeteltene er det oplagte valg, når man skal bruge en flot overdækning, der kan skabe både ly og læ til alle former for events. Hos Flextents.com får du ekstremt konkurrencedygtige priser, markedets største udvalg, hurtig levering, reservedele og personlig, professionel vejledning.