Kies uw taal
Bel onze FleXtents® Xperts vandaag nog op +31(0)858 880 524

FleXtents® vouwtenten in meer dan 1.600 verschillende combinaties - veruit het grootste assortiment op de markt!

FleXtents® - het nr. 1 merk van Europa

FleXtents® vouwtenten zijn het innovatieve en stijlvolle resultaat van een jarenlange gerichte productontwikkeling. We hebben onvermoeibaar gewerkt aan de perfectionering van onze lichtgewicht en draagbare tentoplossingen om onze klanten een professionele, duurzame en flexibele oplossing van hoge kwaliteit te kunnen bieden.

Vouwtenten met een persoonlijk tintje

FleXtents® vouwtenten zijn de afgelopen 10 jaar steeds populairder geworden en u kunt FleXtents® tegenkomen op particuliere aangelegenheden en professionele evenementen zoals beurzen, markten en sportevenementen. Afgezien van de innovatieve functionaliteit en uitstekende kwaliteit van de materialen, is het succes ervan in belangrijke mate te danken aan het persoonlijke en professionele advies dat zowel tijdens het aankoopproces als na de aankoop kan worden verkregen. Wanneer u een FleXtents® vouwtent wilt aanschaffen - en ook wanneer u al een of meer tuinpaviljoenen in uw bezit hebt - kunt u altijd rekenen op de expertise van de Dancover FleXtents® Xperts.

FleXtents® staat voor flexibiliteit, innovatie en functionaliteit

FleXtents® vouwtenten zijn hoge kwaliteit, lichtgewicht en draagbare tentoplossingen. FleXtents® is al jarenlang de professionele norm voor perfecte en gebruiksvriendelijke tuinpaviljoenen voor allerlei soorten evenementen waarbij u een stijlvolle tent nodig heeft. Op Flextents.com bieden wij u zeer voordelige prijzen, het grootste assortiment op de markt, snelle levering, reserveonderdelen en persoonlijk en professioneel advies.